Eritrea

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Eritrea

Eladó ingatlanok Eritreában

Eritrea észak-afrikai ország a Vörös-tenger partján, amely Etiópiával, Szudánnal és Dzsibutival határos. A főváros Asmara.

Eritrea továbbra is a világ egyik legszegényebb országa, így az ingatlanpiac nehéz, és az Eritreában eladó ingatlanok ijesztő feladat.

Nincsenek olyan hivatalos becslések, amelyek az ingatlan-nyilvántartó ügynökségnél az ingatlanügyletek számát észlelik, és ez még nehezebbé teszi az Eritreában eladó ingatlanok megtalálását.

Az Eritrea pénzügyi rendszerét is kevéssé fejlettnek tekintik, korlátozott pénzügyi szolgáltatásokkal.

Az Eritreaban eladásra kerülő ingatlanok keresésének még nehezebbé válik az is, hogy az állam minden tulajdonjogot ad az államnak, és ez komoly akadályt jelent az ingatlanpiac számára.

Ha azonban hajlandó az Eritreaban eladásra szánt ingatlanba fektetni, a legjobb város a főváros.

Asmara egy olyan város, ahol sok olasz jelen van. , az UNESCO Világörökség része is, és egyedülálló építészeti stílusa van, amely úgy tűnik, még mindig az 1930-as években állt. Két másik város, ahol az ingatlanokba fektethet, a Filfil és a Keren.

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB